HBS nieuws

Plaswijck

Het jaar 2021 begon niet goed voor Plaswijckpark in Rotterdam. Naast het feit dat het park was gesloten vanwege COVID-19, ontstond op de avond van 27 januari 2021 een brand in het Theatergebouw. Uiteindelijk moest het gebouw, met inhoud, als verloren worden beschouwd. De schrik zat er goed in. Niet alleen bij de medewerkers, maar ook de mensen uit de wijk Schiebroek en vele andere betrokken Rotterdammers konden het niet geloven. 

De volgende dag merkte we dat, ondanks de verslagenheid, iedereen direct in de stand stond om aan de slag te gaan. Typisch Rotterdams. Niet lullen, maar poetsen!

We vonden het een eer om Fred en zijn collega’s te ondersteunen gedurende het schadeproces, zodat zij zich konden focussen op het runnen van het park.

OASE deel 1

Op 14 februari dit jaar brandde het strandpaviljoen Oase Beach Club volledig af. 35 jaar levenswerk binnen enkele uren in rook opgegaan. Een harde klap voor deze ondernemers. Verzekerde had HBS Expertise gevraagd zijn belangen te behartigen. In nauwe samenwerking met de experts voor verzekeraars en andere betrokken partijen konden de brandresten binnen een week worden afgevoerd en werden er plannen gemaakt voor een tijdelijk paviljoen.  

OASE deel 2

Een paar maanden na de schade kan er weer eten en drinken worden gereserveerd in een prachtig (tijdelijk) paviljoen. Wij kijken terug op een vlotte en prettige afwikkeling van de schade.